top of page

Access Consciousness Bars ®

Access Consciousness Bars ®

All of life comes to me with ease, joy and glory

Wat zijn Bars?


De Bars is een verzamelnaam voor de 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Daarin ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen.

Hoe gaat dan zo’n Bars sessie?


Tijdens een bars sessie (liggend op je rug op een massagetafel) hoef je niet te praten (het mag natuurlijk wel) en kun je genieten van een uurtje voor jezelf. Bij mooi is weer er de mogelijkheid om de massagetafel buiten tussen de paarden te zetten. Deze zullen zich dan bij ons voegen wat een zeer bijzondere ervaring is! Het hoofd wordt zachtjes aangeraakt op 32 verschillende punten. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit gehad hebt. Al deze dingen zijn opgeslagen in de vorm van energie. Door het aanraken van de punten, gaan de banen tussen de punten stromen en zo kan de energie worden losgelaten. Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Je krijgt hierdoor meer ruimte in je hoofd! Vergelijk het maar met het opschonen van de computer, je verwijdert overbodige dingen en maakt ruimte voor nieuwe dingen.

Elektrisch functioneren van de hersens


Het ontvangen van een Bars sessie verandert het elektrisch functioneren van de hersens en het lichaam ten goede.

Hersengolven

Wetenschappelijk hersenonderzoek wijst uit dat de hersengolven van bèta naar alpha door naar theta bewegen, de staat van diepe ontspanning, vlak voor de slaapfase: delta. Dit staat toe om toegang te krijgen tot de gedragspatronen, vastgezette geloofsovertuigingen en meningen die je huidige leven bepalen.

Dit bevestigt wat Gary Douglas, de ontwikkelaar van Access Bars®, bestseller en grondlegger van Access Consciousness al 25 jaar zegt.

Voor wie?


Voor iedereen die wil genieten van rust en het hoofd wil 'leegmaken'. Maar ook wanneer je vaak moe bent, slecht slaapt, hoofdpijn of migraine hebt, gestrest bent, moeite hebt met keuzes maken, te veel nadenkt, in een relatie zit die niet lekker loopt, je niet blij bent met jezelf enzovoorts.

Ook kinderen en baby's hebben veel baat bij een behandeling, ze worden bijvoorbeeld rustiger, slapen beter, leren makkelijker, luisteren beter en krijgen meer zelfvertrouwen.

Wil je de rust ervaren en ontdekken hoeveel jij kunt loslaten?

Bodyprocessen


Ook pas ik de bodyprocessen toe: "Restoration with the communion of Earth & Trifold Sequencing Systems (TSS)"

 

Wat is Restoration with the communion of Earth?

Dit hands-on bodyproces laat je 'aarden'. Aarden wordt ook wel gronden genoemd. Wanneer we het hebben over aarden bedoelen we eigenlijk dat weer even met beide benen op de grond staan zowel letterlijk als figuurlijk. Wanneer we niet geaard zijn, missen we de energie van de aarde in ons lichaam waardoor ons gedachten niet in het hier en nu zijn.

Wat is Trifold Sequencing Systems?

Een heftige ervaring, trauma of stress kan onbewust in je lichaam vast gaan zitten. Door dit hands-on bodyproces komt je lichaam weer vrij van deze vastgezette energie en verkramping.

Ga liggen, sluit je ogen,

laat los en ontvang...

bottom of page