Sacha Goezinnen

Dijkweg 3

1398 PG  Muiden

06 42 68 11 80

©2019 BeKind Coaching

Recensies

Lees wat anderen van de sessies vonden

Maria-Jeanne van den Brink

Wauw weer een mooie sessie gehad met Sacha! Wat een mooie en bijzondere methode gebruikt zij om inzicht te krijgen in zaken die in je leven spelen. Of die nou bewust of onbewust zijn er komt spelenderwijs altijd iets naar voren wat op dat moment speelt in je leven. En uit ervaring kan ik zeggen dat diezelfde dag heus niet het antwoord of de oplossing komt. Maar de sessie werkt door, het gaat stromen en echt, je verandert.

Sacha je bent een mooi mens met een warme openheid, dit maakt dat het makkelijker voor iemand is om zich bij jou open te stellen.

 

Jeltje Haarsma

Sas is een positief lief mens. Door haar hartelijke en warme aanwezigheid knap je al direct op. Door haar veerkracht leer je zelf ook veerkrachtiger in het leven te staan.

 

Bart Van Schagen

Ik heb vorige week een Access Bars sessie gedaan bij Sacha! Ik ga volgende week voor een vervolgsessie... ik raad de Access Bars sessies bij Sacha iedereen aan!

Melissa Govers

Voor mij was de CREF-Methode een bewustwording van mijzelf, mijn lichaam, mijn gevoel herkennen en accepteren en hoe de paarden op mij reageerde en bij me kwamen als de kwetsbare momenten, die ik weggestopt had, mij in intens verdriet lieten uitbarsten. Het gevoel dat Sacha, de paarden en de CREF-methode mij hebben gegeven is een eyeopener geweest om anders naar mezelf en de wereld te kijken en te luisteren naar mijn gevoel.

Suus Dijkhuizen

Ik ben in 2016 in contact gekomen met BeKind Coaching en uiteraard Sacha en haar paarden. Dit omdat ik een trauma had opgelopen en niet verder kon met mijn leven, telkens stond dit trauma mijn normale leven in de weg en kon het "normaal " functioneren maar niet lukken. Mijn angst die ik had ontwikkeld uitte zich ook nog eens bij paarden maar mijn dochter is heel groot paardenfan en zit dus ook elke week op haar paard op de manege. Voor mij werd dit zo'n enge situatie dat ik niet meer bij een paard in de buurt durfde te staan. Toen kwam Sacha en haar Winner in mijn leven. Doodsbang en bijna in paniek ben ik begonnen met mijn traumaverwerking en mijn angst voor paarden. Stap voor stap kreeg ik weer hoop en kreeg ik steeds beter mijn gevoelens op een rijtje en leerde ik omgaan met mijn innerlijke ik, begon ik mijn gevoelens te begrijpen en te accepteren, voelde ik mij beetje bij beter sterker worden. De CREF-Methode was een openbaring voor mij!! De kracht in mijzelf voelen en de hulp die ik met Winner erbij heb ervaren is ongelooflijk! Mijn leven is zo positief veranderd dat ik het iedereen zou willen laten ervaren! Groot trauma of klein onzekerheidje, leer jezelf kennen en ervaar de CREF-Methode en je leven is zoveel mooier en je voelt jezelf zoveel sterker! Ik ben heel erg dankbaar en blij dat dit op mijn pad in mijn leven is gekomen! Ervaar zoveel kennis en veiligheid bij Sacha en haar paarden, ik kan nu zelfs paarden weer aaien zonder in paniek weg te rennen en mijn leven is nu weer zoals ik het graag wilde hebben!

Dankbaar voor de CREF-Methode, Sacha en haar paarden!