top of page

Ervaringen

Lees wat anderen van de sessies vonden

Maria-Jeanne 

Wauw weer een mooie sessie gehad met Sacha! Wat een mooie en bijzondere methode gebruikt zij om inzicht te krijgen in zaken die in je leven spelen. Of die nou bewust of onbewust zijn er komt spelenderwijs altijd iets naar voren wat op dat moment speelt in je leven. En uit ervaring kan ik zeggen dat diezelfde dag heus niet het antwoord of de oplossing komt. Maar de sessie werkt door, het gaat stromen en echt, je verandert.

Sacha je bent een mooi mens met een warme openheid, dit maakt dat het makkelijker voor iemand is om zich bij jou open te stellen.

 

Jeltje 

Sas is een positief lief mens. Door haar hartelijke en warme aanwezigheid knap je al direct op. Door haar veerkracht leer je zelf ook veerkrachtiger in het leven te staan.

 

Bart 

Ik heb vorige week een Access Bars sessie gedaan bij Sacha! Ik ga volgende week voor een vervolgsessie... ik raad de Access Bars sessies bij Sacha iedereen aan!

Melissa

Voor mij was de CREF-Methode een bewustwording van mijzelf, mijn lichaam, mijn gevoel herkennen en accepteren en hoe de paarden op mij reageerde en bij me kwamen als de kwetsbare momenten, die ik weggestopt had, mij in intens verdriet lieten uitbarsten. Het gevoel dat Sacha, de paarden en de CREF-methode mij hebben gegeven is een eyeopener geweest om anders naar mezelf en de wereld te kijken en te luisteren naar mijn gevoel.

Angelique

Suus 

Ik ben in contact gekomen met BeKind Coaching en uiteraard Sacha en haar paarden nadat ik een trauma had opgelopen en niet verder kon met mijn leven. Telkens stond dit trauma mijn normale leven in de weg en kon het "normaal " functioneren maar niet lukken. Mijn angst die ik had ontwikkeld uitte zich ook nog eens bij paarden maar mijn dochter is heel groot paardenfan en zit dus ook elke week op haar paard op de manege. Voor mij werd dit zo'n enge situatie dat ik niet meer bij een paard in de buurt durfde te staan. Toen kwam Sacha en haar Winner in mijn leven. Doodsbang en bijna in paniek ben ik begonnen met mijn traumaverwerking en mijn angst voor paarden. Stap voor stap kreeg ik weer hoop en kreeg ik steeds beter mijn gevoelens op een rijtje en leerde ik omgaan met mijn innerlijke ik, begon ik mijn gevoelens te begrijpen en te accepteren, voelde ik mij beetje bij beter sterker worden. De CREF-Methode was een openbaring voor mij!! De kracht in mijzelf voelen en de hulp die ik met Winner erbij heb ervaren is ongelooflijk! Mijn leven is zo positief veranderd dat ik het iedereen zou willen laten ervaren! Groot trauma of klein onzekerheidje, leer jezelf kennen en ervaar de CREF-Methode en je leven is zoveel mooier en je voelt jezelf zoveel sterker! Ik ben heel erg dankbaar en blij dat dit op mijn pad in mijn leven is gekomen! Ervaar zoveel kennis en veiligheid bij Sacha en haar paarden, ik kan nu zelfs paarden weer aaien zonder in paniek weg te rennen en mijn leven is nu weer zoals ik het graag wilde hebben!

Dankbaar voor de CREF-Methode, Sacha en haar paarden!

Rosalie

Wat een verademing om je totaal vertrouwd en veilig te voelen zodat je kunt loslaten en ontspannen. Dit is totaal nieuw voor mij en nu pas merk ik hoe moe mijn lijf is. Altijd alert moeten zijn, in overleving.

Dankzij het inlevingsvermogen van Sacha voelde ik mij snel begrepen en durfde ik kwetsbaar te zijn, iets wat mij normaal gesproken niet makkelijk afgaat. Daar eenmaal doorheen nam Sacha mij mee op reis door mijn eigen belevingswereld.

Rustig aan, stap voor stap, zodat ik haar goed kon volgen en alle inzichten op eigen tempo kon verwerken.

 

Vermoeid van de reis en met een groot gevoel van kalmte sloten we af. Wat een ervaring! Bedankt Sacha, je bent een engel!

Verbluft keek ik mijn vriendin aan toen ze over haar ervaringen met BeKind Coaching van Sacha vertelde.

Coaching met paarden? Geen haar op mijn hoofd die daaraan dacht, maar was die sterke aversie niet juist precies zo’n reactie waar ik eigenlijk iets mee moest?

Ik heb het laten bezinken en toch nieuwsgierig …las ik me in over de methodes die Sacha toepast en besloot een afspraak te maken.

 

De klik was er gelijk en ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar in Muiden.

En toen kwam het moment dat ik alle controle kwijt was, ik zat boven op een paard, zo dat was even een eye opener.

Tijdens alle sessies kwamen we achter nieuwe levens inzichten, dan wel door vragen die Sacha stelde omdat de paarden haar duidelijk maakten dat ik weer eens sociaal wenselijk antwoordde, dan wel door het gedrag wat de paarden vertoonden in de bak. Voelen, niet wegstoppen en doorgaan, ja langzaamaan begon ik weer open te staan!

 

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik op deze manier handvatten aangereikt heb gekregen, die ik eigenlijk zelf al bezat, maar niet zag. Elke sessie was anders, altijd weer zo bijzonder, dit gun ik iedereen.

bottom of page