top of page
  • Foto van schrijverSacha Goezinnen

BeKind Coaching in de Media: Helend en Puur

Bijgewerkt op: 14 mrt. 2021



Op zoek naar Geluk


Gepubliceerd in de Gooi- en Eemlander "Op zoek naar geluk". De schrijfster weet als geen ander hoe het is om met mensen te werken. Hoe leuk is het dan op het paard als toegevoegde waarde uit te kunnen leggen.


Wat maakt mensen gelukkig?


Waarom doen mensen wat doen? Wat maakt mensen gelukkig? En lukt dat ook? Het zijn die vragen die Nel Kleverlaan zich met enige regelmaat stelt. De Alkmaarse psychologe probeert aan de hand van een serie portretten -die om de week worden geplaatst- het antwoord te achterhalen. Deze week (3 juni 2020) op zoek naar geluk met Sacha ter Beek - Goezinnen.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Persoonlijke ontwikkeling laat je begrijpen wat een reactie met je doet. Zodat je kunt achterhalen wat er geraakt word zodat je ermee kunt verbinden, het kunt voelen en het kunt loslaten.


BeKind and let go!


Liefs Sacha 🌸


#persoonlijke en emotionele ontwikkeling #Innerlijkkind


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Recente blogposts

Alles weergeven

Blog

Achtergrondverhalen

bottom of page